کد خبر : 1945820 |
01 تیر 1402 ساعت 01:10 |
392 بازدید |
0
دیدگاه
الهلال و النصر رقیب پاریس و بارسلونا
باشگاه های عربستانی میخواهند به جای جذب بازیکنان نزدیک به بازنشستگی، در انتقال بازیکنان بزرگ با باشگاههای مطرح اروپا رقابت کنند.
به گزارش “ورزش سه”، عربستان سعودی یک بازیکن دیگر را زیر نظر گرفته است. عربستان نمی خواهد لیگ فوتبالیست هایی باشد که در آستانه بازنشستگی هستند. آنها می خواهند با اروپا رقابت کنند. و نکته نگران کننده این است که واقعا هم می توانند.
دولت سعودی با بودجه نامحدود شروع به بازدید از پنجره باشگاه های اروپایی می کند تا ببیند چه گزینههایی موجود هستند و سپس با پشتوانه مالی بزرگ تمام تلاششان را خواهند کرد تا بازیکن را متقاعد کنند: روبن نوس، حکیم زیاش، مارسلو بروزوویچ، کولیبالی… و اکنون برناردو سیلوا.
این ستاره پرتغالی کلیدی است که درها را به سوی بعد جدیدی در فوتبال عربستان باز می کند. فوتبالیست کلیدی منچسترسیتی، قهرمان لیگ قهرمانان، قهرمان لیگ برتر و قهرمان جام حذفی، ستاره تیم پرتغال… خلاصه یکی از 10 بازیکن برتر قاره اروپا که در 28 سالگی چمدان هایش را می بندد و باشگاههای طراز اول فوتبال اروپا را برای پیوستن به باشگاههای عربستانی ترک می کند.
ورود برناردو سیلوا به عربستان سعودی عملا نهایی شده است
لیگ عربستان یک هشدار جدی برای باشگاه های اروپایی و حتی برای لیگ برتر است. رقیبی ظاهر شده که می تواند با پیشنهادات مالی موجود مطابقت داشته باشد و از آنها پیشی بگیرد و پتانسیل پرداخت برای نقل و انتقالات بزرگ را داشته باشد. الهلال 55 میلیون را برای روبن نویس (26 ساله، با وجود علاقه بارسا و دیگر باشگاه های اروپایی)، 25 میلیون برای کولیبالی خرج کرده و در آستانه نهایی کردن انتقال ادواردو مندی است. باشگاه های دیگر قصد دارند 40 میلیون دیگر برای خروج توماس پارتی از آرسنال هزینه کنند. اما باشگاههای عربستانی صبر نمیکنند، حکیم زیاش تقریباً قراردادش را امضا کرده و مارسلو بروزوویچ نیز در تیررس آنها قرار دارد.
یک طرح دولتی برای قهرمانی در جام جهانی 2030
محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان سعودی چند هفته پیش از اجرای طرح ملی برای توسعه فوتبال در این کشور خبر داد. پس از خرید نیوکاسل (با توجه به صعود آنها به لیگ قهرمانان اروپا)، سعودیها تصمیم گرفتند برای پیشرفت لیگ خود پول خرج کنند تا توجه طرفداران دنیای فوتبال را به خود جلب کنند.
عربستان در طرحی مشابه، اما بسیار جاه طلبانه تر از قطر، به دنبال این است که در جام جهانی 2030 اهداف بزرگی مانند قهرمانی را دنبال کند.
پس از بازنگری اخیر، 4 باشگاه تاریخی این کشور – الهلال، النصر، الاتحاد و الاهلی که اخیراً دوباره ارتقا یافته اند – 75 درصد متعلق به صندوق سرمایه گذاری عمومی عربستان سعودی خواهند بود، همان صندوقی که مالک نیوکاسل است. یعنی دولت. کریستیانو رونالدو (38 ساله)، کریم بنزما (35 ساله) و انگولو کانته (32 ساله) در حال حاضر منتظر خریدهای بعدی هستند. به دلیل مشخصات و پول خرج شده، عربستان نمی خواهد بهشت طلایی پیش از بازنشستگی برای فوتبالیست ها باشد. آنها می خواهند شایستگی خود را برای مبارزه جذاب با لیگ های بزرگ اروپایی نشان دهند. در مقیاس پول و سرمایه بین آنها و باشگاههای اروپایی هیچ مقایسه ای وجود ندارد.
منبع: مارکا
www.varzesh3.com منبع